SERVICII CATERING

Calitatea cere pasiune      

Dincolo de goana dupa profituri mai mari generate din costuri mai mici se afla afacerile incepute din pasiune si din dorinta de a exista o alternativa mai buna la ceea ce exista in piata.

Dupa mai bine de 10 ani de experienta acumulata peste ocean, la intoarcerea pe melagurile autohtone ne-am decis sa punem in aplicare know-how-ul si cultura de business american dobandite si insusite. Astfel, dupa o analiza de piata am ales deschiderea restaurantului Centro, iar la cativa ani distanta, in urma reactiilor pozitive venite din partea clientilor si serviciile de catering.

Centro Catering, la fel ca si Centro Restaurant este o afacere de familie, gandita pe termen lung, cu implicare personala si emotionala si cu accent pus pe conditii excelente de siguranta alimentara si livrarea de produse de calitate, atat ca ingrediente cat si ca si gust si savoare.

 

 

Avem incredere in serviciile noastre !

Datorita clientilor ce au incredere in noi

DESERVIM O GAMA LARGA DE CLIENTI

Contactati-ne acum pentru a stabili detaliile evenimentului dumneavoastra sau pentru a gusta preparatele noastre ca sa va convingeti ca suntem alegerea perfecta pentru catering.

Siguranta si Calitatea ne definesc

  • ingrediente proaspete, achizitionate numai cu verificare prealabila
  • preparate dupa retete proprii, gatite de bucatari cu experienta
  • plating realizat cu accent pe savoare, aspect si combinatii apreciate de arome
  • transport cu autovehicul nou, cu sistem de racire, pentru a pastra alimentele in siguranta

CONTACT

Tautii Magheraus, Str.1, Nr.187
Rezervari si Comenzi
0362 405 532

TOP