Restaurant CENTRO - O afacere de familie cu gust si pricepere

In 2002 am emigrat in SUA pentru 3 luni si ne-am intors 10 ani mai tarziu :). In tot acest timp am avut parte de diverse slujbe, insa cea care ne-a ocupat cel mai mult timp si care si-a pus amprenta asupra viitorului nostru a fost experinta de a lucra intr-un restaurant din Chicago, iar dovada clara sunt burgerii, coastele si aripioarele picante pe care le gasiti la noi in meniu, pentru ca sunt preparate exact ca peste ocean. Cu toate ca experientele si ambitia ne-au adus in SUA stabilitate financiara, dorul de casa nu ne-a permis sa ne stabilim acolo, fapt pentru care ne-am intors pe meleagurile autohtone si ne-am decis sa punem in practica tot ceea ce am invatat in bucatariile si restaurantele din Statele Unite ale Americii. Astfel, ne-am dorit ca oamenii din Baia Mare si din imprejurimi sa aiba posibilitatea unei experiente culinare diferite, sa simta calitatea si priceperea in fiecare inghititura si sa nu fie nevoiti sa plateasca o avere pentru ceva ce ar trebui sa fie normal. In Rastaurantul Centro calitatea primeaza si va invitam sa testati pe propriile persoane

Misiune, Valori & Principii de business

MISIUNEA

pe care ne-am asumat-o este de a promova bucataria romaneasca si internationala, precum si serviciile asociate din cadrul restauratului CENTRO la standardele de calitate percepute si recunoscute la nivel international.

VALORILE ce ne definesc si pe care le promovam in fiecare farfurie si in fiecare serviciu pe care il oferim sunt simple si de bun simt:

  • Pretuim respectul fata de angajati si fata de clienti;
  • Oferim ospitalitatea romaneasca tuturor celor ce ne trec pragul, intampinandu-i cu zambete, voie buna si entuziasm;
  • Incercam sa ne facem angajatii sa se simta ca intr-o familie cand vin la munca, fapt pentru care promovam si sustinem munca in echipa;
  • Suntem resposabili social, fapt pentru care oferim servicii personalizate companiilor angajatoare din zona noastra si o mare parte din materia prima e achizitionata de la producatori locali;
  • Promovam o crestere economica sustenabila, reinvestind profitul in afacere pentru a generea noi oportunitati de dezvoltare.

Cu ce suntem diferiti?

Painea este aliment de baza in Romania, iar o paine buna da savoare celorlalte preparate. Cum nu am gasit pe piata ceva ce sa ne alinte gusturile, ne-am hotarat sa facem noi painea traditionala, ca la bunica acasa.

Avem experienta in domeniu acumulata in Statele Unite ale Americii. Atat in preparate, cat si in servire, achizitii, logistica si grija fata de clienti si angajati se poate observa experienta acumulata peste ocean.

La fel ca si in cazul painii, ne-am decis sa oferim clientilor ceva romanesc autentic, ceva ce nu s-a pierdut prin marketing si goana dupa profit. Astfel, va oferim zacusca, gemuri si muraturi dupa retete proprii.

Calitatea serviciilor noastre e certificata de cei ce ne-au ales pana acum.

Va multumim pentru incredere si pentru ca ne sunteti clienti.

CONTACT

Tautii Magheraus, Str.1, Nr.187
Rezervari si Comenzi
0362 405 532

TOP